Zoekvak

Algemene Voorwaarden


BESTELLING

Bij het plaatsen van een bestelling bij Lique's Handmade accepteer je automatisch onze Algemene voorwaarden en geef je aan op de hoogte te zijn van de bestelprocedure zoals deze uitgelegd is onder Bestelinformatie. Bij het het gebruik van en de omgang met onze artikelen dienen onze gebruiksvoorschriften zoals deze vermeld staan onder Gebruiksvoorschriften, in acht genomen te worden.

PRIVACY
Alle gegevens die je ons verstrekt bij het aanmaken van je account, plaatsen van je bestelling of het contact met ons opnemen, gebruiken we alleen voor communicatie vanaf de site en vanuit ons bedrijf en natuurlijk voor de verzending van bestellingen. We verkopen deze gegevens niet, noch verstrekken we ze aan derden of maken we ze op wat voor manier dan ook openbaar. Dit geldt ook voor de e-mailadressen die we ontvangen door middel van e-mails die verstuurd zijn vanaf het contactformulier op onze website.

BETALING
Als bij vooruitbetaling twee weken na het plaatsen van de bestelling de volledige betaling nog niet op onze rekening binnen is, hebben we het recht om je bestelling deels of volledig te annuleren. We zullen altijd proberen contact met je op te nemen hierover, maar als we je niet binnen twee dagen kunnen bereiken dan hebben we het recht jouw bestelling deels of volledig te annuleren zonder overleg.

LEVERING
Wij streven erna de bestelling na betaling binnen 3 werkdagen op te sturen nadat de betaling binnen is. De bestelling kan alleen volledig geannuleerd worden als deze verder geen op maat gemaakte artikelen bevat die al klaar zijn. Er zal geen schadevergoeding toegekend worden naar aanleiding van de uiteindelijke levertijd van een bestelling als de vertraging nog voor het versturen optreedt. Zodra je bestelling verstuurd is, krijg je van ons een verzendbevestiging. Indien van toepassing staat hier ook je Track & Trace nummer in. Vanaf het moment van versturen zijn wij afhankelijk van het bedrijf die onze post bezorgd. Mocht hun dienstverlening om wat voor reden dan ook niet aan de verwachtingen voldoen, dan zijn wij niet verplicht tot schadevergoeding. Oftwel er word GEEN terug betaling gedaan vanuit Lique's Handmade. Er kan ten alle tijde gekozen worden voor een verzending met Track en Trace, word dit niet gedaan dan zijn wij niet aansprakelijk voor het kwijtraken van pakketten.

PERSOONLIJK GEBRUIK
Alle producten die je bij ons koopt, zijn voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan deze op wat voor manier dan ook, al dan niet tegen betaling, door te leveren aan derden, tenzij je hier van ons schriftelijk toestemming voor hebt ontvangen.

RETOUREN
Retouren na levering is niet mogelijk, mits het product bij levering gebreken vertoont. Hierover zal mail of telefonisch contact over volgen.


Lique's Handmade kan fouten van de webwinkel in de vorm van verzendkosten, verkeerde aanduidingen en dergelijke niet aansprakelijk voor worden gehouden.

Op deze voorwaarden en op de bestellingen is Nederlands recht van toepassing.

Verzending Zones / Shipping Zones

Europa Zone 1: Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italie, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden

Europa Zone 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenie, Slovenie, Slowakije, Tsjechie